Nazilli haftası

Şampiyonluk mücadelesi veren Alanyaspor'da hazırlık döneminin ardından ligin ikinci yarısı için tüm gözler, haftasonu oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçına çevrildi

HEDEF NAZİLLİ

Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan Alanyaspor'da gözler ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Nazilli Belediyespor'la oynanacak olan maça çevrildi. İlk yarının ardından yaklaşık 3 hafta süren bir hazırlık kampı geçiren temsilcimiz oynadığı maçlarda Fenerbahçe'yi 2-1, Çanakkale Dardanelspor ve Çankırıspor'u 2-0'lık skorlarla geçti. Turuncu-Yeşilli takıma hazırlık döneminin ardından 1 günlük izin verildi. Alanyaspor bugün  yapacağı ilk antrenmanla Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.

EKSİKLER VAR

Bu önemli maç öncesi Alanyaspor'da sarı kart cezalısı olan Emre, kırmızı kart cezalısı Burak ve sakat olan Ünal forma giyemeyecekler. Sakatlık döneminden yeni çıkan ve takımla birlikte antrenmanlara  bugün başlayacak olan Kerem'in de Nazilli maçında forma giymesine zor gözüyle bakılıyor. Hazırlık döneminde serçe parmağı kırılan Haydar'ın ise maça kadar iyi duruma gelmesi bekleniyor. Gökhan Kaba ve Timuçin'nin durumları ise perşembe günü belli olacak. Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Bu kadroda herkes oynar, sorun yok" dedi.

'Sorun yok'  

(MEHMET ALTIPARMAK)

Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Kadromuzda yer alan tüm futbolcular sakat veya cezalı değilse oynar, bizde eksik oyuncu kavramı yok, olmamalı da" dedi.

21 Oca 2014 - 00:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber