Muhteşem başlangıç

Antalya'da önceki gün başlayan Genç Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 64 kg milli sporcumuz Tuğrulhan Erdemir, daha önce birçok kez Dünya ve Avrupa şampiyonu olmuş Azeri rakibini yenerek turnuvaya muhteşem bir başlangıç yaptı

AÇILIŞ töreninin ardından başlayan müsabakalarda, geçen yılın Genç Erkekler Dünya Şampiyonu olan milli boksör Tuğrulhan Erdemir, gençler kategorisinde Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan ve katıldığı tüm organizasyonlarda favori gösterilen Azeri Bakhtiyar Gazibayov'u mağlup ederek çok önemli bir başarıya imza attı.
 
Bu sonuçla bir üst tura yükselen Tuğrulhan Erdemir, altın madalya hedefinde en önemli rakiplerinden birini saf dışı bıraktı.
 
Organizasyon, 27 Ekim'de oynanacak final maçları ile tamamlanacak.

22 Eki 2017 - 23:33 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber