Mircea Lucescu'dan İzlanda öncesi flaş karar!

A Milli Futbol Takımının Dünya Kupası Eleme Grubu'nda İzlanda ile oynayacağı mücadele öncesinde Mircea Lucescu'dan önemli bir karar geldi

A Milli Futbol Takımımızın İzlanda ile oynayacağı Dünya Kupası Eleme Grubu'ndaki kritik maç öncesi Mircea Lucescu önemli bir karar aldı.

A Milli Takım ne zaman kampa girecek?

A Milli Futbol Takımı, gelecek haftaki Süper Lig maçların sonrasında 1-5 Ekim arasında kampta olacak.

Ancak Rumen çalıştırıcı Mircea Lucescu bu kez milli takımın kapılarını dış dünyaya kapatatacak.

Mircea Lucescu'nun isteği üzerine 5 günlük kamp boyunca sadece 1 idman basına açık olacak. Lucescu bu antrenmanın da sadece 15 dakikasını basına açacak.

Deneyimli çalıştırıcı TFF yöneticileriyle yaptığı görüşmede, "Kritik 2 maça çıkacağı oyuncularımla baş başa kalmak istiyorum. Bu yüzden taktik idmanları kesinlikle basına açmak istemiyorum" diye konuştu.

24 Eyl 2017 - 17:32 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber