Maçın hakemi Süslü

YARIN Adıyaman Atatürk Stadı'nda oynanacak Adıyamanspor-Alanyaspor karşılaşmasını, Uşak bölgesi hakemlerinden İbrahim Süslü yönetecek.

Bu sezon az sayıda görev alan Süslü, bu sezon 4'ü Spor Toto 3. Lig ve 3'ü de Spor Toto 2. Lig olmak üzere toplam 7 karşılaşmada düdük çalarken, 4 kez de Bank Asya 1. Lig maçlarında dördüncü hakem olarak görev yaptı. 26. hafta maçlarını yönetecek diğer hakemler ise şunlar: Adana Demirspor-Fethiyespor: Onur Karabaş, Sarıyer-Beypazarı Şekerspor: Ali Zağlı, Bandırmaspor-Eyüpspor: Volkan Alabaş, Altınordu-Ünyespor: Burak Astar, Körfez Futbol Kulübü-Kırklarelispor: Sinan Cem İyihuylu ve Çankırıspor-1461 Trabzon: Mehmet Efe.

#

24 Mar 2012 - 01:21 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber