Maaşını Alanyaspor ödeyecek

Ozan Tufan transferinde flaş bir gelişme yaşandı. İddiaya göre Alanyaspor, Ozan Tufan'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Kiralama bedeli ödemeyecek olan turuncu yeşilliler, oyuncunun yarım sezonluk maaşını üstlenecek

AYTEMİZ Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun "Teknik direktörümüz Sergen Yalçın istedi ve biz de Ozan Tufan'ı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan bizzat istedik, bekliyoruz" açıklamasının ardından Erzurumspor'un da talip olduğu genç futbolcu için, Celta Vigo'da forma giyen Emre Mor'un Fenerbahçe'ye transferi konusunda takasta da kullanılabileceği iddia edilmişti. Transfer konusunda henüz bir gelişme yaşanmazken, dün flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Aytemiz Alanyaspor yönetimi transferi bitirdi. Deneyimli orta sahayı Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiralayan turuncu yeşilliler, bu geçici transfer konusunda kiralama bedeli ödemeyip, oyuncunun yarım sezonluk maaşını ödeyecek. Aytemiz Alanyaspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenilen Ozan Tufan, ligin ilk yarısında U21 takımı ile 2 maçta 153 dakika süre aldı.

04 Oca 2019 - 20:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber