‘’Ligde görüşürüz’’

Alanyaspor Teknik Direktörü Erhan Altın "Henüz hazırlık dönemindeyiz. Lige kadar tüm eksiklerimizi giderip, beklentilere cevap veren bir Alanyaspor durumuna geleceğiz" dedi

ALANYASPOR

Teknik Direktörü Erhan Altın, hazırlık maçlarında takımın ortaya koyduğu performansın ardından yaptığı açıklamada, "Her şey kontrolümüz altında eksiklerimizi de, artılarımızı da biliyoruz. Lige kadar eksiklerimizi giderip beklentilere cevap veren bir Alanyaspor durumuna geleceğiz. Teknik ekip olarak takımımızın hangi dönemde form tutması gerektiğini biliyoruz. Geçtiğimiz yıl Samsunspor ligin en çok koşan ve mücadele eden takımlarından biriydi. Hazırlık döneminde Samsunspor'da da benzer bir durum vardı ama lig başlayınca bu endişeler yerini güvene bıraktı.

TERCİH FAKTÖRÜ

Bugüne kadar dayanıklılık ve kuvvet çalışmalarına önem verdik. Lige kadar olan bölümde de kuvvet ve sürat çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Tranfer Türkiye'de zor iş. İyi oyuncuları getirmek için ya paranız çok olacak, kısa sürede getireceksiniz, ya da bilgi birikiminiz ve takibiniz iyi olacak, daha az parayla zamana yayarak kadronuz şekillenecek. Alanyaspor olarak bizler ikinci şıktan yürümek zorunda olan bir kulübüz. Savunmadaki sıkıntıları yaptığımız son transferlerle büyük ölçüde aştık. Yapacağımız ekstra çalışmalarla da az gol yiyen, çok atan bir takım olacağız" dedi.

01 Ağu 2015 - 10:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber