Kurul ziyaretleri tamamladı

TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurulu Başkanı Arif Koşar ile yedek Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şatıroğlu ve Spor Toto 2. Lig Profesyonel Kurul üyesi kulüp başkanlarının da katıldı program 10 Mayıs'ta Hatay'da başladı ve 11 Mayıs Cuma akşamı Elazığ'da sona erdi

10 Mayıs Perşembe günü ilk ziyaret Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta şampiyonluğunu garantileyen Hatayspor'a yapıldı. Daha sonra Kırıkhanspor, İskenderunspor 1967, İskenderun Demirçelikspor kulüplerine gidildi. Öğle yemeğinin ardından Gaziantep'e geçen TFF Heyeti, Bank Asya 1.Lig temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile bir araya geldikten sonra Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'i ziyaret etti.Ziyaret kapsamında, kulüp başkanlarının katılımı ile düzenlenen resmi yemek 10 Mayıs Perşembe akşamı Şanlıurfa'da Dedeman Otel'de yapıldı.
DÜNKÜ program ise Şanlıurfaspor Kulübü'ne yapılan ziyaret ile başladı. Daha sonra Kahramanmaraşspor ve bu sezon Spor Toto 3.Lig'e yükselen Kahramanmaraş Belediyespor kulüpleri ile buluşuldu. Ardından Malatya'ya geçenk ekip Yeni Malatyaspor kulüp ziyaretinin ardından Elazığ'da Spor Toto Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Elazığspor ve son olarak da Elazığ Belediyespor kulüplerini ziyaret etti.Spor Toto 2.Lig Profesyonel Kurulu, Kızılcahamamspor A.Ş. Başkanı Zeynep Bekçe, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, Gaziosmanpaşaspor Başkanı Mehmet Öztürk, Konya Şekerspor Başkanı Yavuz Erence ve Tepecikspor A.Ş. Başkanı Osman Eyüpoğlu'ndan oluşuyor. Ziyaretleri değerlendiren Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Kulüpleri yerinde ziyaret ettik. Sorunları ve çözüm önerilerini tartıştık" dedi.


#

12 May 2012 - 01:13 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber