Kumluca'da zor sınav

Süper Amatör'de mücadele eden temsilcimiz Konaklıspor bugün deplasmanda Kumlucaspor'un konuğu oluyor.

İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak isteyen Konaklıspor bugün Kumlucaspor'un konuğu oluyor. Kumluca sahasında oynanacak maç saat 14.00'de başlayacak. Süper Amatördake tek temsilcimiz olan Konaklıspor'da eksik veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Ara transfer döneminde takıma katılan Mustafa Yüksel ve Tamer Ay da 18 kişilik takım kadrosunda yer alıyor. Teknik Sorumlu Kamil Ulaş'ın şans vermesi halinde oynayabilecekler. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Teknik Sorumlu Kamil Ulaş, "Hedefimiz Kumluca deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek. Takım olarak maça hazırız. Ligin ikinci yarısı sonuç olarak daha iyi geçmesini diliyoruz" dedi.

#

09 Oca 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber