'Kongreye gelecek'

Başbakan Erdoğan ile birlikte Amerika'da olan Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, 31 Mayıs'ta yapılacak olan Alanyaspor kongresine yoğun programı olmasına rağmen katılacağını ifade etti

ÇAVUŞOĞLU AÇIKLADI ALANYASPOR'UN 31 Mayıs'ta yapacağı olağanüstü genel kurula AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da katılacak. Alanyaspor'u her zaman siyaset üstü bir yerde tuttuğunu ifade eden Çavuşoğlu, "Alanyaspor'un benim gözümde her zaman ayrı bir yeri var. Bir futbolsever olarak kulübümüzü her zaman siyasetten ayrı tuttum ve tutmaya devam edeceğim" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Amerika gezisinde olan Çavuşoğlu, "Yoğun bir programımız var ama 31 Mayıs'ta yapılacak olan kongreye gelerek yeni dönem için hep birlikte start vermeliyiz" dedi.
‘DESTEK VERMELİYİZ’ Alanyaspor'un yeni dönemde 1.lig mücadelesi yapması için herkesin kulübe sahip çıkması gerektiğini ifade eden Çavuşoğlu, "Takımın iki sezon önce lige girmesi için yapılan kenetlenmenin daha fazlasını yeni dönemde de ortaya koymalıyız. Bu sezon herkes maddi ve manevi üzerine düşeni fazlası ile yapmalı" dedi. Öte yandan Alanyaspor Kulüp Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıklayan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, liste çalışmalarını sürdürüyor. Çavuşoğlu, "Güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak için yoğun mesai yapıyoruz" dedi. Alanyaspor Onursal Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, yeni dönemde Alanyaspor'a her zamankinden daha fazla destek verilmesi gerektiğini ifade etti.
Dardanel 2. ligde
Oba Stadyumu’nda oynanan maçta Ümraniyespor'u 5-0 mağlup eden Çanakkale Dardanelspor 2. lige yükseldi
OBA Stadyumu’nda oynanan Spor Toto 3. Lig 2. Grup Play-Off final maçında Dardanelspor A.Ş, Ümraniyespor'u 5-0 mağlup ederek Spor Toto 2. Lig'e yükseldi. Dardanelspor A.Ş, Spor Toto 3. Lig'de mücadele ettikleri grupları ilk sırada tamamlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Aydınspor 1923 ve Altınordu A.Ş. ile 3. Grup Play-Off'tan çıkan Gümüşhanespor'un ardından Spor Toto 2. Lig'e yükselen beşinci takım oldu. 2. ligi getiren golleri 2 ve 25. dakikada Safa, 45 ve 69. dakikada Umut ve 90. dakikada İlker kaydetti. Dardanelsporlu futbolcular maçın bitiş düdüğünün ardından şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla paylaşırken, kupayı Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Bölge Müdürü Cansel Çevikol’dan aldı.
FİNAL NOTLARI
- Karşılaşmayı Çannakale'den gelen 100, Ümraniye'den gelen 150 dolayında futbolsever de izledi ve takımlarına destek verdi. - Karşılaşmayı Süper Lig hakemi Özgüç Türkalp yönetti. Maçı ve hakemleri, MHK üyesi Hamza Işın yakından takip etti. - Karşılaşmayı; Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Emniyet Müdürü Erkan Dur, Jandarma Komutanı Alper Çetinkaya, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu, Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu, Belediye Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı, Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak izledi. - Ümraniyespor adına, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniyespor Kulüp Başkanı Recep Yoğurtcu maçtaydı. Çanakkale Dardanelspor'u ise Kulüp Başkanı Osman Saffet Arolat ve başkan yardımcısı Ekonomi Profesörü Kenan Mortan temsil etti. - Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer ve TFF Akdeniz Bölge Müdürü Cansel Cevikol maçı izledi ve şampiyon takıma kupalarını verdi. - Türkiye'nin değişik kulüplerinden 37 antrenör maça akredite oldu ve müsabakaları izledi. - Alanyaspor eski kaptanlarından Gökhan Çelebi de maçı izleyenler arasındaydı.

#

20 May 2013 - 10:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber