Kestel hakeme takıldı

Play-Off ilk maçında Finikespor'u ağırlayan Kestelspor, maçın hakemi Gökçen Toprak'ın kararlarına takıldı. Tam 5 golü ofsayt gerekçesiyle sayılmayan Kestelspor, rakibi ile 1-1 berabere kaldı

ANTALYA

Süper Amatör Küme'de rüya gibi bir sezon geçiren ve ligi lider bitirerek play off'lara kalan Kestelspor, sahasında oynadığı ilk maçta Finikespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın henüz 4. dakikasında Abdulganiyu'nun hatasını affetmeyen Finikesporlu Cenk Usta, kaleci Levent'i de geçerek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla son bulurken, hakem Gökçen Toprak'ın kararları hem futbolcuları, hem de taraftarları çileden çıkardı. Kararlar karşısında büyük tepki toplayan Gökçen Toprak, taraftarların yoğun protestosuna maruz kaldı. İkinci yarıda rakip kaleyi ablukaya alan Kestelspor'un aradığı gol ise 73. dakikada Oğuzhan'ın ayağından geldi. Maçta bu dakikadan sonra gol olmazken, maç sonunda tribünlerden yoğun tepkiler vardı.

PROTOKOL MAÇTAYDI

Çok sayıda protokol üyesi Alanya Belediyesi Kestelspor'u ilk maçında yalnız bırakmadı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, maçı yakından takip ederek Kestelspor'u desteklediler. MHK Başkanı Müftüoğlu maçın ikinci yarısını hakeme yapılan yoğun protestolardan dolayı izlemeden stattan ayrıldı. Kestelspor maç seremonisinde açtığı "Multigroup Alanyaspor'a Süper Lig yolunda başarılar dileriz" pankartı ile büyük alkış alırken, çok sayıda taraftar da maç boyunca Kestelspor'a destek verdi.

14 Şub 2016 - 16:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber