Kantinleri yine Çıtırım işletecek

Alanyaspor Kulübü, Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nun kantin işletmeciliği için Çıtırım Pastaneleri A.Ş. ile sözleşme yeniledi

ALANYASPOR satın almadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Güler, şirket yönetim kurulu başkanı Halis Uçar ve şirket müdürü Muhammed Bircan arasında imzalanan protokol gereği, Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nun 10 kantini, 2019-2020 futbol sezonunda da Çıtırım Pastaneleri A.Ş. tarafından işletilecek. Güler, "Stadyumdaki kantinlerimizin işletmesini geçtiğimiz 3 sezonda da Çıtırım yapmıştı. Şirket sahibi sayın Uçar ile yeniden anlaştık. Her iki taraf için de hayırlı olsun" dedi.

20 Ağu 2019 - 14:45 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber