Kamp yerini incelediler

Alanyaspor ve profesyonel takımların sezon başı kampına çare olacak, ayrıca halkın sosyal amaçlı kullanabileceği tesisler için incelemeler yapıldı

ALANYASPOR Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, futbol Şube sorumlularından Ahmet Paşaoğlu, Orman ve Su İşleri İlçe Müdürü Cihat Yıkıcı ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak önceki gün Gedevet yaylasında kamp ve sosyal tesisler için incelemelerde bulundu. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Orman Bakanlığı ve Alanyaspor Kulübü olarak Gedevet yaylasında kamp ve sosyal tesisler yapılması için bir dizi arazi incelemelerinde bulunduk. Projemizin etüt çalışmalarını yapıyoruz. Kamp tesislerinde; futbol sahaları, bungalovlar ve sosyal alanlar olacak. Bir iki noktada arazi incelemesi yaptık. Projemizin taslağını önümüzdeki dönemde hazırlayıp herkesin görüşüne sunacağız" dedi.

#

20 Eyl 2012 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber