İstifa iddialarına yanıt verdi

Hamza Hamzaoğlu, maçtan önce takımdan ayrılacağı yönünde ortaya atılan iddiaların sorulması üzerine, "Ben hiç bir yere gitmiyorum. Herkes gitmemden çok memnun olacak ama ben bir yere gitmiyorum. Mücadeleden hiç bir zaman kaçmadım bundan sonra da kaçmayacağım" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu akşam Trabzonspor karşısında şansa kazandıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, zor bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "Maçtan önce belirlediğimiz strateji doğrultusunda oyuncularımız oynadı. Zor zeminde iyi mücadele oldu. Trabzonspor’u da tebrik ederim. Bu akşam şansa kazandık. Bir sürü top direkten döndü. Allah bize yardım etti. Bugün şansa kazanmış olduk" dedi.
Hamzaoğlu, maçtan önce takımdan ayrılacağı yönünde ortaya atılan iddiaların sorulması üzerine ise şu ifadeleri kullandı:
"Ben hiç bir yere gitmiyorum. Herkes gitmemden çok memnun olacak ama ben bir yere gitmiyorum. Mücadeleden hiç bir zaman kaçmadım bundan sonra da kaçmayacağım. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ben kötü hocayım takımımız hocasız 3 kupa kaldırdı. Trabzonspor maçını kazandı. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Onun da üzerine çok geliyorlar. Üzülüyorum ama kendi adıma değil konuşanlar için üzülüyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz."
Hamza Hamzaoğlu, kendisine yöneltilen bu sorunun ardından başka soru almayarak basın toplantı odasından ayrıldı.
(İHA)

19 Eyl 2015 - 23:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber