İmzayı attı ve hedefi açıkladı

Alanyaspor'a 'Play-Off' finalinde kaybeden Yılmaz Vural'ı gönderen Adana Demirspor, Erkan Sözeri ile resmi sözleşmeyi dün imzaladı. Sözeri'nin ilk sözleri "Süper Lig'e çıkacağız" oldu

GİRESUNSPOR eski Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende yaptığı açıklamada, camianın beklentileri olduğunu ifade ederek, "Beklenti şampiyonluk. Bu beklentiye cevap verebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmak durumundayız" şeklinde konuştu. Taraftarın, camianın ve yönetimin ne istediğini çok iyi bildiklerini anlatan Sözeri, "Herkes sahada terini son damlasına kadar akıtan bir takım görmek istiyor. Öncelikle bunu sağlayacağız. Buna göre futbolcu transferi yapacağız. Bu anlamda çok hassas olacağız. Bu forma ve arma için mücadele edecek oyuncuları barındıracağız. Onun dışındaki oyuncu grubu bu kulüpte olmayacak. Bunun sözünü rahatlıkla verebilirim. Zaten benim tarzım bu. 'Play-Off'a kalmak Adana Demirspor için çok da başarılı bir süreç sayılmıyor. İlk 2'den çıkmak, şampiyon olmak Adana Demirspor için her zaman geçerli olmuştur. Bu sene de aynısı olacak" diye konuştu. Sözeri sözlerini şöyle noktaladı: "Adana Demirspor'un 22 yıllık özlemi var. Süper Lig'e çıkma zamanı geldi. Benim de basamak basamak sağlam şekilde gelen teknik adamlık hayatım var. Benim de Süper Lig'e çıkma zamanım geldi. İnşallah bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Buna inanıyorum. İnanmasam bu görevi kabul etmezdim." 

10 Haz 2016 - 21:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber