'Her maç final'

Multigroup Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, lige verilen milli arayı iyi değerlendirdiklerini söyleyerek, "İç saha performansı en iyi takım biziz. Deplasman performansımız ise bu kadar iyi değil. Ancak son 8 haftayı farklı ele almak gerekir. Gülen taraf biz olacağız" dedi

SPORTİF Direktör Taner Savut, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendirerek moral ve motivasyon açısından iyi duruma geldiklerini söyledi. Kalan 8 haftada her maça kazanmak için çıkacaklarını belirten Savut, "Takımımızın performansının bundan sonra daha da yukarılara çıkacağını düşünüyorum. Artık iç saha veya deplasman fark etmiyor. Her takım her maça kazanmak için çıkacak. İç saha performansı en iyi takım biziz. Deplasman performansımız ise bu kadar iyi değil. Ancak son 8 haftayı farklı ele almak gerekir. Bundan sonra deplasmandan da kazanarak dönmek istiyoruz" dedi. 
'YARIŞA DEVAM EDECEĞİZ'
Final niteliği taşıyabilecek karşılaşmalara çıkacaklarını dile getiren Savut, "Boluspor maçından sonra milli maç arası oldu. Bu arayı da iyi değerlendirdik. Moral ve motivasyon açısından iyi duruma geldik. Seyircilerimiz ise ne zaman ihtiyacımız olsa her zaman yanımıza oldular. Onların da maçlara gelerek bu heyecana ortak olmalarını istiyorum. Dolu tribünler takımımız için büyük artı olur. Şu an için Ahmet Kesim ve Kerem Can Akyüz dışında eksiğimiz yok. 1461 Trabzon maçından da istediğimiz sonuçla ayrılacağımızı ve yarışa hedeflediğimiz doğrultuda devam edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

31 Mar 2016 - 15:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber