Hentbol mücadeleleri başladı

Alanya Belediyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği Alanya Ramazan Demirci Açıkalan Hentbol Turnuvası ve Minikler Şenliği başladı

BU yıl 22'ncisi gerçekleştirilen turnuvaya, Ramazan Demirci Açıkalan'da 30 takım ve Minikler Şenliği'nde 24 takım katılıyor. Milli Egemenlik Stadı’nda oynanan müsabakalar 6 kortta gerçekleştiriliyor. 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek olan mücadeleler her sabah saat 09.00’da başlıyor. Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, "Her yıl gerçekleştirdiğimiz Alanya Ramazan Demirci Açıkalan Hentbol Turnuvası ve Minikler Şenliği tüm coşkusu ve sporcularımızın kıyasıya mücadeleleri ile başladı. Tüm vatandaşlarımızı organizasyonumuza bekliyoruz" dedi.

27 Haz 2016 - 16:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber