‘HEDEFTEN VAZGEÇMEYİZ’

Futbol Şube Sorumlularından Fazlı Ciğerli son haftalarda alınan mağlubiyetlerin herkesin moralini bozduğunu ancak birlik ve beraberlik içerisinde takımı toparlayıp ilk 5 mücadelesine devam edeceklerini ifade etti

SORUMLULUK ALMALI

ALANYASPOR Futbol Şube Sorumlusu Fazlı Ciğerli son üç haftada alınan mağlubiyetlerin herkesi üzdüğünü ancak ivedi olarak toparlanmaları gerektiğini ifade etti. Ciğerli, "Üç hafta önce lider Balıkesirspor'un puan kaybetmesini bekleyen bir takımdık. Üst üste kaybettiğimiz puanlarla bir anda Play-Off grubundan kopma noktasına geldik. Zorlu maçlardan puan almasını bilen, üst üste kendi sahasında maçlar kazanan bir ekip olarak kalan 9 haftada önemli işler başarabiliriz. Futbolcularımız kaliteli, geçmişte ve bu sezon başarılı olabileceklerini bizlere göstermiş kariyerleri olan oyuncular. Bu zorlu süreçten gerekli dersleri çıkartıp, moral, motivasyon ve mücadelemizi yeniden üst noktalara taşımalıyız" dedi.

‘ZORU BAŞARMALIYIZ’

Eyüpspor maçı ile birlikte yeni bir sürecin mutlaka başlaması gerektiğini ifaden eden Ciğerli, "Eyüpspor, Malatyaspor, Balıkesirspor ve ardından haftaiçi Denizli Belediyespor'la zorlu ve önemli maçlar oynayacağız. Bu maçlara her yönden hazır olmamız lazım. Taraftarlarımız mağlubiyetlere rağmen takımın yanında oldu. Yönetim kurulumuz teknik heyete ve takıma olan güvenini ortaya koydu. Futbolcularımıza düşen sahada savaşmak ve takımlarına her maçta puan ya da puanlar kazandırmaktır. Herkesin ne kadar Alanyaspor'lu olduğu, bu zor dönemde daha iyi ortaya çıkar. Bu zorlu süreçte yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar olarak üzerimize düşeni yerine getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

#

13 Mar 2013 - 00:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber