Hedef 2012 Olimpiyatı

PLAJ Voleybolu'nda beklentilerin üzerinde hızlı gelişmeler olduğunu dile getiren Voleybol Federasyonu Başkanı (TVF) E. Ünal Karabıyık, "Milli takımımız 2010 FIVB Chennai Challenger Turnuvasında çok önemli rakipleri geride bırakarak ikinci oldu.

Yine oyuncularımız Avrupa Plaj Voleybolu kıta elemesi müsabakalarında şampiyon oldular. 3 etaplı olimpiyat yolunda kıta elemelerini ilk ayağının Milli Egemenlik Plajı'nda gerçekleştirdik ve başarılı sonuçlar aldık. Bu süreçten sonra sporcularımız daha fazla çalışmalı. Daha almamız gereken çok yol var. Ama yaşanan gelişmeler ilerisi için bizi ümitlendiriyor. Bu başarılı süreçte 2012 Olimpiyatları'na katılarak Türkiye'yi ilk defa takım sporlarında temsil etmek istiyoruz " dedi.

#

09 Eki 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber