‘Hayalimiz olimpiyatlar’

Alanya Eczacı Güzin-Velittin Bekrioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Azize, Su Eda ve Neslihan, Konya’da düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nda Alanya’nın gururu oldular

KONYA'DA yapılan Okullararası Türkiye Bisiklet Şampiyonası’na katılan öğrenciler ödüllerini aldı. Alanya Eczacı Güzin-Velittin Bekrioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de Alanya'nın gurur kaynağı oldu. 14 Haziran zamana karşı yarışında genel klasman Türkiye birinciliği elde eden takımda Azize Bekar, ikinciliğe pedalladı. 15 Haziran yol yarışında takım olarak genel klasman Türkiye ikinciliği, bireyselde ise yine Azize Bekar üçüncülüğü elde etti. Madalyalarını ve kupalarını alan Eczacı Güzin-Velittin Bekrioğlu Meslekli ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Azize Bekar, Su Eda Korkmaz ve Neslihan Yüksek, okullarında coşkuyla karşılandı.

‘TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMEK İSTİYORUM’

Dereceye giren öğrencilerden Azize Bekar, duygularını anlatttı. Aslında yarışmalara çok kısa bir sürede hazırlandıklarını söyleyen Bekar, "Bu yolda bize desteklerini esirgemeyen antrenörlerimiz Akın Kılıç, Yunus Yetkin ve Mustafa Şirin'e, ayrıca desteklerinden dolayı Okul Müdürümüz Saadet Gül Göksu'ya, bu yorucu maratonda her an yanımızda olan Gökçe Gülçiçek Hocamıza teşekkür ederiz. Takım arkadaşlarımla beraber okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Okulumuz henüz yeni fakat bütün okul, desteğini bizden esirgemiyor. Şimdiki hayalimiz ise takım olarak önümüzdeki sene daha iyi bir derece elde etmek. En büyük hayalim bir gün olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmek" dedi.

19 Haz 2016 - 21:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber