Hakem hataları 8 milyon TL uçurdu

Bu sezon hakem hatalarının en çok başını yaktığı kulüplerden olan Aytemiz Alanyaspor, yaklaşık 10 puan kaybettiği hakem hatalarından dolayı en az 8 milyon TL gelirden oldu

TEMSİLCİMİZ Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig’de 2017-2018 sezonunu 40 puanla 12’nci sırada tamamlayarak kasasına 53 milyon TL civarında bir para koydu. Galatasaray’ın şampiyon olması, Karabükspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği’nin de ligden düşmesiyle sona eren Süper Lig, son haftaya kadar heyecan içerisinde geçti. Ligin en çok kazanan takımı ise şampiyon olan Galatasaray oldu. Yayın gelirleri, şampiyonluk, UEFA’dan gelecek yayın ve ayak bastı paralarıyla birlikte Galatasaray’ın kasasına 650 milyon Türk Lirası girecek. Aytemiz Alanyaspor’un kasasına ise yayın gelirleri, ayak bastı parası, galibiyet ve beraberlik primleriyle birlikte 53 milyon TL civarında bir para girmiş olacak. Turuncu yeşilliler bu sezon Süper Lig’de 11 galibiyet ve 7 beraberlik kazandı. Süper Lig’de maçları en çok seyredilen ve sonuçları en çok merak edilen karşılaşmalara çıkan temsilcimiz, ligin en çok konuşulan takımları arasında da başı çekti.

26 May 2018 - 00:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber