GS'lileri kızdıracak açıklama!

Galatasaray'a imza atması beklenirken Fenerbahçe'ye imza atan Alper Potuk ilk açıklamasını yaptı

Galatasaray'a imza atması beklenirken Fenerbahçe'ye imza atan Alper Potuk ilk açıklamasını yaptı. Genç oyuncu Galatasaraylıları kızdıracak açıklamalar yaparken, "Fenerbahçe’ye gelerek ne kadar iyi bir tercih yaptığımı görüyorum" dedi.

ÇOK GÜZEL KARŞILANDIM
"Burada takım arkadaşlarım tarafından inanılmaz, güzel bir şekilde karşılandım. Zaten çoğuyla da milli takımdan tanışmışlığımız da vardı. Tanışmadığım ve yabancı oyuncularla da, çok çabuk sürede kaynaştık. Her şey çok güzel gidiyor."
TERCİHİM FENERBAHÇE OLDU
"Transfer dönemimde bir tercih yapmam gerekiyordu ve bu tercihimi Fenerbahçe’den yana kullandım. Gerçekten burada bulunduğum süre içerisinde ne kadar iyi bir tercih yaptığımı görüyorum. İnşallah da her şey aynı ve iyi bir şekilde devam eder. Şu anda adaptosyan sürecini aşmaya çalışıyoruz. Birbirimizi tanıma sürecindeyiz"
ANTRENMANLAR ÇOK AĞIR
"Dışarıdan izleyenler de, ne kadar eğlenceli, ne kadar keyifli antrenmanlar yaptığımızı görebiliyor. Tabi ki yorucu antrenmanlar oluyor. İlerleyen günlerde daha yorucu antrenmanlar, bizi bekliyor. Sezon başı antrenmanlar çok ağır oluyor. Bu zor ve yorucu antrenmanların üstesinden gelip, sezonu rahat geçirmeliyiz. Tüm takım olarak, en iyi şekilde çalışıp, sonucunu sezon sonunda almak istiyoruz"
FENERBAHÇE İÇİN HAYIRLISI OLSUN
"Ersun Yanal, İnşallah ikimiz içinde, Fenerbahçe camiası içinde hayırlı olur"

03 Tem 2013 - 23:49 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber