GS'de yönetim gidebilir

Galatasaray’da sezon sonu için sürpriz bir gündem maddesi ortaya çıktı

LİG bitimi kendi durum değerlendirmesini yapacak sarı kırmızılı yönetimin erken kongre kararı alabileceği öğrenildi. Bu gerçekleşirse Aysal yönetimini yenileyip yönetime devam edecek.
Şampiyonlar ligi vizesi adına ligde son 3 maça ve Türkiye Kupası finaline odaklanan Galatasaray’da Mayıs ayında bir çok konu netleşecek. Herkesin haftalardır en çok tartıştığı, “Mancini gidecek mi, Lucescu gelecek mi” sorusu...Yönetimde bu sorulara “Değerlendirme sezon sonunda” yanıtı veriliyor. Ancak konu bununla sınırlı değil…

KRİTİK BİR DEĞERLENDİRME
Mancini ve futbol takımı hakkında alacağı birçok kararı sezon sonuna bırakan Galatasaray’da sürpriz bir konu gündem maddesine eklendi. Buna göre başkan Ünal Aysal ve yönetim kurulu 18 Mayıs 2014 tarihinde oynanacak olan ligin son maçının ardından kendi muhasebesini de yapacak. Şu anda Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın yada yönetiminin aldığı bir ‘kongre’ kararı yok. Çünkü, “Şu an tek konumuz, son 3 maçı kazanıp, Şampiyonlar Ligi’ne gitmek ve Türkiye Kupası’nı kazanmak” diyorlar.

GÜÇLÜ BİR OLASILIK
Sezon bittiğinde ise Ünal Aysal ve idarecilerinin yapacağı toplantı sonrasında G.Saray’ın Mayıs ayı içerisinde kongre kararı alması hatırı sayılır ciddi ihtimaller arasında bulunuyor… Bir erken kongre kararı alınması halinde Başkan Ünal Aysal’ın listesini yenilemesi ve güçlü bir kurulla yola devam etmesi bekleniyor.

03 May 2014 - 10:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber