Göztepe alarmda

Lig ikincisi Göztepe'de Teknik Direktör Tamer Tuna, Aytemiz Alanyaspor'un güçlü bir hücum hattına sahip olduğunun farkında olduklarını ve bunun için önlem alacaklarını söyledi

ANTALYASPOR deplasmanında 3-1 kazanan Göztepe, gözünü temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maça dikti. Teknik Direktör Tamer Tuna, rakiplerinin iyi bir hücum hattına sahip olduğunu vurgulayarak, özellikle Vagner Love, Fernandes, Emre Akbaba ve M'Billa'ya dikkat edeceklerini belirtti. Alanyaspor'un önlem alınması gereken bir takım olduğunu söyleyen Tuna, kontrolü elinde tutan bir anlayışla sahada olacaklarını ifade etti. Tuna, "Kontrolü elimizde tutabilmek için antrenmanlarımızda bu konuya ağırlık veriyoruz. Alanyaspor maçı da böyle geçecek. Üzerine koyarak gitmek istediğimiz için kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

18 Eki 2017 - 23:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber