Gözler Eto'o'da

Gültekin Gencer’in genel kurul kararı alıp aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler Samuel Eto’o’ya çevrildi.

SÜREKLİ Çin takımlarından teklifler alan ve her fırsatta Antalyaspor’da çok mutlu olduğunu belirtip astronomik rakamları elinin tersiyle iten Kamerunlu süperstarın, başkanın bu kararının ardından nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu. Antalyaspor’la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan, geçen sezonu 20 golle kapatan Eto’o’nun, geleceği hakkında Gültekin Gencer’le bir görüşme yaptıktan sonra karar vereceği konuşuluyor. Eto’o’ya menajerler aracılığıyla gelecek sezon için de teklifler geldiği kaydedildi.

08 Haz 2016 - 21:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber