Görenler şaşırdı! Aykut Demir’in son hali…

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor forması giyen milli futbolcu Aykut Demir'in son hali ortaya çıktı

Görenler şaşırdı! Aykut Demir’in son hali…
Haber albümü için resme tıklayın

FUTBOLA Hollanda’nın NAC Breda takımında başlayan 28 yaşındaki futbolcu, Türkiye’de Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Osmanlıspor formaları giydi.

Bu yaz transfer döneminde Trabzonspor’dan Giresunspor’a transfer olan savunma oyuncusunun yeni imajı ise görenleri şaşırttı.

İşte Aykut Demir’in son hali

Deneyimli savunma oyuncusu 1 kez de Türkiye Milli Takım formasını giydi.

Aykut Demir geçtiğimiz sezon Osmanlıspor forması ile Süper Lig’de 9 maçta 661 dakika görev aldı. Ayrıca Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası olmak üzere toplam 9 kez sahada yer aldı. Hiç golü bulunmayan tecrübeli ismin geçtiğimiz sezon 5 sarı kartı bulunmakta.

22 Eyl 2017 - 13:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber