Gladky Alanyaspor yolunda

Aytemiz Alanyaspor aradığı santrafor oyuncusunu Dinamo Kiev'de buldu. Ukrayna ekibinin tecrübeli oyuncusu Oleksandr Gladky ile küçük pürüzler dışında her konuda anlaşıldığı iddia edildi

DEVRE arası transfer çalışmalarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor'un, Dinamo Kiev takımından Oleksandr Gladky ile her konuda anlaştığı öne sürüldü. Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun da Radyospor'a yaptığı "Bir santraforla anlaştık" açıklaması da bu iddiayı doğrular nitelikteyldi. Ukrayna ekibine bu sezon başında Shakhtar Donetsk'ten transfer olan ve 4'ü ilk 11 olmak üzere 8 maçta görev alan 29 yaşındaki oyuncu, santrafor ve forvet bölgesinde oynuyor. Daha önce forma giydiği Shakhtar Donetsk'de 3 Ukrayna Premier Ligi şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası, 3 Ukrayna Süper Kupası ve 1 de Ukrayna Kupası kazanan tecrübeli oyuncu, bugüne kadar 30 Şampiyonlar Ligi, 14 de UEFA Avrupa Ligi maçında görev aldı. Golcü oyuncu ülkesinin milli takım formasını da 8 kez giydi.

09 Oca 2017 - 14:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber