Gençler buldozer gibi

U21 Ligi'ne bu yıl flaş bir başlangıç yapan Aytemiz Alanyaspor U21 Takımı, ligde çıktığı 4. maçtan da galibiyetle ayrılarak zirveye yerleşti

AYTEMİZAlanyaspor U21 Takımı, teknik sorumlu Mustafa Camunak liderliğinde ligde fırtına gibi esiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) U21 Ligi'nde Sivasspor, Ankaragücü ve Galatasaray'dan sonra dün de Göztepe'yi 3-1 mağlup eden turuncu yeşilli gençler, ligde zirve koltuğuna oturdu. Milli Egemenlik Stadyumu'nda oynanan maça golle başlayan Aytemiz Alanyaspor U21 Takımı, henüz 6. dakikada Fırat Çakıroğlu ile 1-0 öne geçti. Golün ardından baskısını arttıran turuncu yeşilliler, 27. dakikada penaltı kazandı. Atışı kullanan Erdinç Mergen farkı 2'ye çıkardı. Göztepe 45+1'de Hüseyin Akça ile farkı 1'e indirse de, Aytemiz Alanyaspor 90+2'de Mehmet Sait Uluiri'nin golüyle maçı 3-1 kazanmasını bildi. Ligde 4'de 4 yapan Aytemiz Alanyaspor 12 puanla zirveye yerleşirken, Göztepe ise 4 puanda kaldı ve 12. sırada yer aldı.

02 Eyl 2018 - 17:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber