Geleceğin sporcuları yetişiyor

Alanya Belediyespor’un spor okullarında eğitim gören çocuklar, geleceğin şampiyon sporcuları olabilmek adına uzman eğitmenler tarafından yetiştiriliyor

ALANYA Belediyespor’un yaz ve kış döneminde kesintisiz devam ettirdiği ve kısa sürede büyük ilgi gösterilen Muay-Thai ve Kick Boks okullarına ilgi her geçen gün artıyor. Değişik yaş gruplarının okul sonrası farklı saatlerde eğitim aldığı Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 4 yaş grubu çocukları da kurslara katılıyor. Haftanın 6 günü 06.30’dan 21.00’e kadar 2 farklı grup çalışmalara tabi tutuluyor. Her biri geleceğin madalyalı birer şampiyonu olma hedefiyle çalışan sporcular daha şimdiden yetenekleriyle göz dolduruyor. Eğitmenlerinin öğrettiği hareketleri hatasız yerine getiren öğrenciler, spor yaparken keyifli bir gün geçirme fırsatı da buluyor.

HEM SPOR HEM EĞLENCE
Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, kulüp bünyesinde 10 değişik spor dalıyla hizmet verdiklerini söyledi. Çocukların fiziksel gelişimini arttırmanın yanı sıra sosyalleşmelerini de sağlayan spor okullarında en yoğun ilgi gösterilen spor dallarının Muay-Thai ve Kick Boks olduğunu belirten Erken, "Alanya’da çocuklarımız için spor faaliyetlerinin daha yaygın olarak sürdürülmesi için gerekeni Alanya Belediyespor olarak yapıyoruz. Çocuklarımızın okul sonrası ve tatillerde kötü alışkanlıklardan uzak durup, topluma daha faydalı bireyler olarak yetişmesi açısından, belediye olarak tüm spor aktivitelerine destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz" dedi.

03 Ara 2018 - 21:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber