Galatasaray'da gizli Lucescu planı

Mayıs ayında seçime gidilmesi durumunda Ünal Aysal'ın karşısına çıkmaya hazırlanan Ali Dürüst, Mircea Lucescu'yu yeniden Galatasaray'a getirmeyi hedefliyor. Ukrayna'daki olaylar yüzünden huzursuz olan Luce'nin Shakhtar'dan ayrılması an meselesi

GALATASARAY'DA üst üste alınan kötü sonuçlar muhalefeti ayağa kaldırdı!.. Sarı-Kırmızılı takımın özellikle Chelsea karşısında tarihinin en kötü futbollarından birisini oynayarak Avrupa defterini kapatmasının ardından 'erken seçim' sesleri giderek yükselmiş durumda. Galatasaray camiasının en önemli isimlerinden biri olan Ali Dürüst'ün olası bir erken seçim durumunda Başkan Ünal Aysal'ın karşısına çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Arkasında çok önemli bir destek olan Dürüst'ün teknik adam çalışmalarına bile şimdiden başladığı iddia ediliyor. Alınan bilgilere göre Ali Dürüst'ün seçim kozu Mircea Lucescu olacak. Galatasaray'ın efsane teknik adamlarından biri olan Luce'yi ikna etme görevi ise Abdurrahim Albayrak verildi. Rumen hoca ile çok yakın dost olan Albayrak'ın Dürüst'e, "Bu işi bana bırakın. Onu kesin ikna ederim" dediği öğrenildi.

AYSAL, DÜRÜST'Ü YANINA ÇEKMEYİ PLANLIYOR

DAHA önce de birçok kez G.Saray'ın gündemine gelen Lucescu her seferinde "Shakhtar Donetsk'ten ayrılmayı düşünmüyorum" yanıtını vermişti. Fakat Rumen hocanın şu anki durumu Sarı-Kırmızılılar'a umut verecek cinsten. Ukrayna'daki olaylar nedeniyle çok huzursuz olan Luce'nin sezon sonunda Shakhtar ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ünal Aysal'ın Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ı yanına çekip Lucescu'yu göreve getirme ihtimali de bulunuyor.

TARAFTARIN DA KALBİNDEKİ İSİM

2000-2002 yılları arasında Galatasaray'da görev yapan Mircea Lucescu özellikle Avrupa'daki başarılarla adından söz ettirdi... Rumen teknik adam, Sarı- Kırmızılı taraftarların kalbinde çok önemli bir yer edindi.
(Takvim)


21 Mar 2014 - 09:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber