Galatasaray'da Fenerbahçe paniği

Cesare Prandelli, hücumun aksaması üzerine Sneijder'ı tatilden çağırdı. İtalyan teknik adam, 15 Ağustos'a kadar izin verdiği yıldızının üç gün önceden takıma katılmasını isteyerek, 17 Ağustos'taki maçta Fenerbahçe provasını gerçekleştirmeyi amaçlıyor

 GALATASARAY, Sneijder’sız yapamadı. Atletico Madrid ile Soma yararına düzenlenen maçta takımın hücumda aksaması nedeniyle Prandelli, Sneijder’ın hemen dönmesini istedi.
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; İtalyan teknik adam, Dünya Kupası’ndan dolayı daha önce 15 Ağustos’a kadar izin verdiği oyuncudan 3 gün önce İstanbul’a gelerek hazırlıklara katılmasını istedi. Hollandalı yıldızın Belçika’da 17 Ağustos’ta yapılacak özel maçta takımda sahada olabilmesi için çalışıldığı dile getirildi. Prandelli’nin, İstanbul’daki birkaç günlük idmanın ardından Sneijder’i Genk ya da Charleroi maçında sahaya sürmeyi planladığı, bu şekilde 25 Ağustos’taki Fenerbahçe ile yapılacak Süper Kupa maçı için takım hakkında fikir sahibi olmak istediği vurgulandı. Atletico Madrid maçı sonrası savunmanın oturmaya başladığını ancak hücumda sorunlarını bulunduğunu düşünen Prandelli’nin, Sneijder’in gelmesiyle beraber 4-2-3-1 stratejisini Fenerbahçe maçı öncesi ideal kadrosuyla görmek istediği belirtildi. Prandelli, Burak’ın arkasında Sneijder’i oynatıp, sağında Olcan, solunda da Bruma’ya yer verecek.

Planlar Sneijder’e bağlı

İbiza’da tatilde olan ve bireysel antrenörü ile çalışmalarına devam eden Sneijder’in fizik olarak takımın gerisinde olması durumunda ise İtalyan teknik adamın planlarında sıkıntı yaşanabileceği belirtildi. İtalyan teknik adam, Atletico maçında o pozisyona Olcan’ı yerleştirmiş, sağda ise sürpriz şekilde Hamit Altıntop görev yapmıştı.

09 Ağu 2014 - 13:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber