Filede net galibiyet 3-0

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, dün 75. Yıl Spor Salonu'nda Bornova Anadolu Lisesi'ni ağırladı

MAÇA iyi başlayan kırmızı beyazlılar, ilk seti 25-21 kazandı. İkinci sette de zorlanmayan Alanya Belediyesporlu voleybolcular, bu seti de 25-13 kazandı. Son seti de 25-19 kazanan temsilcimiz, rakibini 3-0 mağlup ederek güzel bir galibiyet elde etti. Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, voleybol takımının son derece güzel bir oyun ortaya çıkardığını söyleyerek, oyuncular ve teknik heyeti kutladı.

20 Oca 2019 - 22:14 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber