Fenerbahçe'de 3 yıldız, Beşiktaş derbisinde yok!

Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle Nabil Dirar, Martin Skrtel ve Mehmet Topal'ın, cumartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecekleri öğrenildi

FENERBAHÇE'DE, Alanyaspor deplasmanında alınan farklı galibiyet, Beşiktaş derbisi öncesi moralleri tazelerken, sakat futbolcuların durumu ise can sıkan durum olarak dikkat çekiyor.
 
Alanyaspor maçının ilk yarısında sakatlığı nedeniyle yerini Mehmet Ekici'ye bırakan Nabil Dirar, yine sakatlığı nedeniyle Alanya maçında forma giyemeyen Martin Skrtel'in, cumartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.
 
Hali hazırda bir süredir takımla antrenman yapmayan Robin van Persie de, zorlu derbinin kadrosunda yer almayacak.
 
Bu 3 oyuncunun dışında Alanya maçında sahne almayan Mehmet Topal'ın ise durumu iyi ve hafta sonu görev verilmesi halinde forma giyebilecek.
 
3 oyuncusundan yoksun Beşiktaş'a karşı boy gösterecek Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın, Dirar'ın yokluğunda yine Neustädter, Dirar'ın yokluğunda ise Mehmet Ekici'ye şans vermesi bekleniyor.

19 Eyl 2017 - 17:13 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber