Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat’tan el hareketi açıklaması: ‘Çarpıtıldı’

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan derbinin ardından tribünde çekilen bir fotoğrafı olay yaratan Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat'tan konuyla ilgili açıklama geldi

FENERBAHÇEAsbaşkanı Önder Fırat, Beşiktaş derbisinden sonra statta çekilen bir fotoğrafıyla ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı maçın ardından tribünde yaptığı el hareketinin çarpıtıldığını söyleyen Fırat, şu ifadeleri kullandı;

“Bazı gazetelerde şahsımla ilgili çıkan bir fotoğraf çarpıtılarak yanlış servis edilmiştir.

Maçı protokolde değil, yönetim locamızda izledim. Öncelkle bu bilgi yanlış verilmiştir. Yaptığım jest, mimik ve vücut dilim ise çarpıtılmıştır. Arkadaşlarımla kendi aramızda yaptığımız bir şakadan öteye gitmeyecek bir hareketin rakip takım ve yöneticileriyle hiçbir ilgisi yoktur. Ayrıca beni tanıyan herkes böyle bir eğilim içerisinde olmayacağımı bilir, bilmelidir.

Algı manipülasyonu yapmak adına ismim kullanılarak yapılan haberlere itibar edilmemesini rica ederim.

Önder Fırat

Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı”

24 Eyl 2017 - 17:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber