Fenerbahçe - Alanyaspor maçının hakemi belli oldu

MHK, Süper Lig'in 22. hafta maçlarını yönetecek olan hakemleri açıkladı. Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçına ise Ümit Öztürk'ü atadı

MERKEZ Hakem Kurulu (MHK), Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçlarını yönetecek olan hakemleri bugün açıkladı. Ligdeki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor'un deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçını ise Ümit Öztürk yönetecek. Bu sezon 12 Süper Lig maçı yöneten Öztürk, TFF 1. Lig'de 1, Türkiye Kupası'nda ise 3 maç yönetti. Tecrübeli hakem Ümit Öztürk, Aytemiz Alanyaspor'un bugüne kadar 8 maçında görev yaptı. Turuncu yeşilliler bu maçlarda 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet aldı. Öztürk, Aytemiz Alanyaspor'un 3-1 kazandığı Bursaspor maçını da yönetmişti. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan maçta Ümit Öztürk'ün yardımcılıklarını da Ali Saygın Ögel ve Osman Gökhan Bilir üstlenecek. Mücadelenin 4. hakemliğini ise Bahattin Şimşek yapacak.

15 Şub 2018 - 11:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

alanyalı07 - Alanyaspor un 3 penaltısını vermeyen FıratAydunus u fedarasyon ödüllendirmek için Ankaragücü-Rize maçında görevlendirilmiş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 11:18

Çorum Haber