Fenerbahçe 2-0 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'de 11. haftanın en önemli mücadelesinde derbi maçta Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı Hollandalı yıldız golcüsü Robin van Persie'nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe kendi sahasında Galatasaray’a yenilmezlik serisini 18 maça çıkarttı

ÜLKER Stadyumu'nda oynana derbide Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 45. dakikada ve 79. dakikada penaltıdan Robin van Persie kaydetti.

Fenerbahçe bu sonucun ardından puanını 21 yaparak zirveye yaklaşırken Galatasaray 20 puanda kaldı.

İŞTE İLK 11'LER

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Neustadter, Josef, Van Persie, Volkan Şen, Alper, Sow
Galatasaray: Muslera, Sabri, Serdar Aziz, Hakan, Carole, Tolga, de Jong, Sinan, Sneijder, Bruma, Eren Derdiyok.

MEHMET TOPAL, LENS VE OZAN TUFAN DERBİDE YOK
Fenerbahçe derbi mücadeleye Mehmet Topal, Lens ve Ozan Tufan'dan yoksun çıktı. Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor maçında gördüğü sarı kart sonuncunda cezalı duruma düşen Mehmet Topal, Hollanda Milli Takımı'nın Belçika ile geçen hafta oynadığı maçta sakatlanan Lens ve sarı-lacivertli ekibin genç oyuncularından Ozan Tufan, sakatlığını tam olarak atlatamadığı için görev alamayan isimler oldu. 

CHAHECHOUHE YEDEK, SOW VE NEUSTADER İLK 11'DE
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Faslı oyuncu Aatif Chahechouhe'yu 2 hafta sonra yedek soyundu. Sarı-lacivertli ekipte Sow 4, Neustader ise 7 maç sonra Spor Toto Süper Lig'de ilk 11'de forma şansı buldu. Ligin 6'ncı haftasında Osmanlıspor ile oynanan maçta ilk 11'de görev alan Sow, Lens'in sakatlığından dolayı forma buldu. Neustader ise en son ligin 3'üncü haftasında oynanan Bursaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı. Neustader, Mehmet Topal'ın cezalı olmasından dolayı ilk 11'e dahil edildi.

20 Kas 2016 - 20:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber