Federasyon başkanlarından Avrupa Ligi'ne değişiklik talebi

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program değişikliği yapılmasını isted

TÜRKİYE, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve  İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya  Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden  program değişikliği yapılmasını talep etti.
 
FIBA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, THY Avrupa Ligi'ndeki  16 takımın 13'ünün bağlı bulunduğu 6 ülkenin federasyon başkanlarının İsviçre'nin  Cenevre kentinde bir araya geldiği bildirildi.
 
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun da yer  aldığı toplantıda, Avrupa Ligi yönetiminden takvim değişikliği yapılması istendi.
 
FIBA 2019 Dünya Kupası Elemeleri'nde kasım ayının son haftası ile  Şubat 2018'deki maç takvimi, THY Avrupa Ligi'nin 9. ve 23. haftasının  programlarıyla çakışıyor.
 
Federasyon başkanları, THY Avrupa Ligi'nde mücadele edecek  oyuncularının milli takımlarında oynayabilmesi için Avrupa Ligi yönetiminden  fikstürünü bir kez daha gözden geçirmesi talebinde bulundu.

22 Eyl 2017 - 18:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber