FB'ye polis baskını!

Fenerbahçe'nin bugün yapacağı basın toplantısının engellenmesi için polislerin kulübe geldiği iddia ediliyor.

FENERBAHÇE'NİN  bugün yapacağı basın toplantısının engellenmesi için polislerin kulübe geldiği iddia ediliyor. 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı karar nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugünkü basın toplantısının engellenmesi için kulübe polislerin geldiği belirtiliyor. Konu ile ilgili Skorer.com'un ulaştığı kulüp yetkilileri ise bu iddiayı doğrulamadı... Saat 15:00'te basın toplantısının yapılması bekleniyor.
Fenerbahçe Kulübü ise bu gelişme nedeniyle, Aziz Yıldırım'ın saat 15.00'te başlaması planlanan basın toplantısını gerçekleştirebilmesi için KAP'a bir açıklama yayınladı. Açıklamada; Fenerbahçe Futbol AŞ, İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için verdiği kararın kulüpteki göreviyle ilgili olduğu ve Yıldırım'ın şirketteki görevinin devam ettiği vurgulandı.

27 Haz 2013 - 13:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber