‘Faydalı olamayacağım’

GÖREVİNDEN istifa eden Teknik Direktör Armağan Turhan, kaybedilen puanlardan dolayı kendisini suçlu bulduğunu belirtti. 5 ay önce geldiğinde takıma faydalı olamayacağına inandığı an istifa edeceğini söylediğini belirten Turhan,

"Bir teknik direktörün takımına en fazla yüzde 15 veya yüzde 20 katkısı vardır. Eğer bu katkı yüzde 10'lara düşerse teknik adam, bana göre bulunduğu kurumu bırakmalıdır. Benim mental yapım ve düşüncem budur. Ben, kendimi başarısız olarak kabul ediyorum" dedi. Alanya'dan çok güzel duygularla ayrıldığını dile getiren Turhan, "Bundan sonra Alanyaspor'un menfaatleri doğrultusunda canı gönülden dua edeceğimi belirtmek isterim. İnşallah Alanyaspor bundan sonra layık olduğu yerde olacaktır. Alanyaspor’u hiç unutmayacağım" diye konuştu. Armağan Turhan ve kaleci antrenörü Mehmet Arslan, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla vedalaşarak tesislerden ayrıldı.


‘Alanyasporlu kalacağım’

İSTİFASININ ardından yönetim kurulu ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Armağan Turhan, "Hiç kimseden bir rahatsızlığım yok, istifa etmem gerektiğine inandığım için görevi bıraktım" dedi.

#

31 Eki 2012 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber