Fanatiklere geçit yok

İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Kaymakam Vekili Hasan Tanrıseven başkanlığında yapıldı. Kaymakamlık binasındaki toplantıda fanatik taraftara göz açtırılmaması kararlaştırıldı

ALANYA Kaymakamlığı Toplantı Salonu'ndaki İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'na Alanya Kaymakam Vekili Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanyaspor Kulübü yöneticileri ve diğer yetkililer katıldı. Toplantıda son maçlarda yaşanan fanatik taraftarın yaşattığı gerginlikler ele alındı.

'GEREKEN TEDBİRLER ALINDI'

Toplantıda, Alanyaspor'un 22 Kasım'daki Şanlıurfaspor ve 28 Kasım'daki Kardemir Karabükspor ile kendi sahasında yapacağı maçlar öncesinde alınması gereken tedbirler de görüşüldü. Kaymakam Vekili Tanrıseven, Alanyaspor'un 3 haftadır oynadığı maçlarda büyük bir çıkış yakaladığını belirtti. Tanrıseven, Alanyaspor'un Şanlıurfaspor ve Kardemir Karabükspor ile yapacağı müsabakalar için gereken tedbirlerin alındığını ve taşkınlıklara fırsat verilmeyeceğini kaydetti. Tanrıseven ayrıca, fanatik taraftarın taşkınlık yapmasına engel olunacağını söyledi.

'GÜNDEM BAŞARILAR OLMALI'

Tanrıseven, Alanyaspor'un geçmiş yıllarda 'Fair Play'e yakışır bir şekilde sahasında maçlar yaptığını ve taraftarın da centilmenlik içerisinde takımını desteklediğini hatırlatarak, "Bu sezon kısmi de olsa olumsuzluklar yaşandı. Sahalarda yapılan taşkınlıklar kulübe olumsuz yansıyor ve Alanyaspor'un adını kötüye çıkarıyor. Özelikle taraftarın centilmenliğe aykırı hareketlerden kaçınması gerekiyor. Alanyaspor'un elde ettiği başarılarla gündeme gelmesini istiyoruz. Bunun için de Alanyaspor taraftar grupları ve taraftarının kurallara uymasını ve taşkınlıklara yer vermemesini istiyoruz. Kulübe tribün  kapatma cezası verildiği zaman bu olumsuz yansımalara neden oluyor. Takımımızın ceza almasına mahal verecek her türlü davranıştan başta taraftar olmak üzere herkes kaçınmalı. Bu  konuda kamuoyunun bütün kesimlerini duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

06 Kas 2015 - 09:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber