Falcao: Galatasaray ile anlaştım

Falcao, Galatasaray'a transfer olmak için bastırıyor. Maaşını 14 milyon Euro'dan 8 milyon Euro'ya indirdiği dönemde kulübü tarafından ''Bonservisin istemeyeceğiz'' sözü alan Falcao, Monaco'ya rest çekti: “Galatasaray ile anlaştım. Gitmeme izin verin, sözünüzü tutun!

2 Eylül’de sona erecek transfer dönemi öncesi Galatasaray’ın önünde artık Falcao’yu bitirmek için 1 hafta var. Yönetim bir an önce taraftara müjdeli haberi vermek isterken, Kolombiyalı yıldız da İstanbul’a gelmek için sabırsızlanıyor. Monaco’yu ikna etmek adına elinden geleni yapıyor. Kolombiya basınından Marca Claro’nun haberine göre, Falcao’nun elinde bonservissiz şekilde serbest kalabileceğine dair bir belge var. Bu belgeyi son ihtimal olarak kullanmayı düşünen 33 yaşındaki süperstar, Monaco yönetimiyle yaptığı son görüşmede resti çekti.
 
‘Haftalardır bekliyorum’
 
Maaşını 14 milyon Euro’dan 8 milyon Euro’ya indirdiği dönemde kulübü tarafından “Bonservis istemeyeceğiz” sözü alan Falcao, bunu hatırlattı. Falcao’nun “Galatasaray ile anlaştım. Haftalardır bekliyorum. Gitmeme izin verin, sözünüzü tutun” dediği öğrenildi.

25 Ağu 2019 - 10:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber