Ersun Yanal: "Futbol için kapkara bir gece"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisarspor maçının ardından imalı açıklamalar yaptı.

MAÇIN ardından yayıncı kuruluşa konuşan Yanal, "İki başlıkta konuşacağım. Biri bizim maç, biri bugün oynanan diğer maç. Bizim maçta 2-0 öne geçti, arkasından gelen penaltıyı atsak rahatlayacağız, oyunu forse etmeye başlayacağız ama olmadı. Kolay değil, biz buralarda oynamaya alışık değiliz. Kabus gibi bir sezon oldu. Bizi oyun olarak tatmin etmeyen bir süre oldu ama bunu bitirdik, artık önümüzdeki sezonu planlayacağız. Birçok oyuncumuz da bu bölgelerde oynamaya alışık değil. Bizim için bugün önemli olan sonucu almaktı, sonucu aldık." ifadelerini kullandı.

"Futbol için kapkara bir gece"

Ayağı kırılan EmreAkbaba'ya geçmiş olsun dileklerini sunan Yanal, tartışmalı Galatasaray - Rizespor maçı için de imalı sözler söyledi. Yanal, "Sevgili Emre Akbaba'ya çok geçmiş olsun. Futbol için hoş olmayan, çok elim bir kaza. Futbol için bence bugün kapkara bir gece, Türk futboluna da geçmiş olsun!" dedi.

11 May 2019 - 22:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber