Ersun Yanal: ‘Dünya Kupası’na katılamamamız sürpriz değil’

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Milli Takım hakkında açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası'na gidilememesinin sürpriz olmadığını ifade eden Yanal, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a geldiği günden beri sakat oynadığını ifade etti

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’un teknik direktörü Ersun Yanal, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın İzlanda’ya 3-0 mağlup olarak 2018 FIFA Dünya Kupası’na katılma şansını yitirmesi ile ilgili konuşan deneyimli çalıştırıcı, “Dünya Kupası’na katılamamamız sürpriz değil. Sonuçlar ve gidişat bunu açıkça belli ediyordu” dedi.

Burak Yılmaz’ın Trabzonspor’a geldiği günden bu yana sakat sakat oynadığını belirten Yanal, “Burak Yılmaz geldiği günden beri sakat oynuyor. Önce kasıklarında bir problem vardı; daha sonra kas yaralanması oldu. Milli Takım’da fedakarlıklar yaptı. Beşiktaş maçına antrenmansız çıktı. Ardından Milli Takım’a gitti. Bu tempoya daha fazla dayanamadı ve şu an Milli Takım’dan izin alarak ayrıldı” açıklamasını yaptı. Yanal ayrıca, tecrübeli oyuncunun tedavisine Trabzon’da başlandığını da sözlerine ekledi.

07 Eki 2017 - 21:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber