Efsaneler Kupası başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Alman Konsolosluğu işbirliği ile bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan 3. Efsaneler Kupası, yarın saat 11.00-17.00 saatleri arasında Belek Turizm Merkezi'ndeki Gloria Sports Arena Stadyumu'nda yapılacak

TURNUVAYA veteran 38 yaş üstü oyunculardan oluşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Takımı, Alman Konsolosluk takımı, FC Adler Antalya, Beşiktaş, Galatasaray, Galatasaray Lisesi, TUİ, Hannover 96, Ayazma takımları katılacak. Giriş ve katılımların ücretsiz olacağı ve Türk-Alman dostluğunu pekiştirmeyi amaçlayan turnuvada Fabian Ernst, Selim Özer, Martin Groth, Hami Mandıralı, Necati Ateş, Ümit Davala, Bülent Korkmaz, Savaş Koç ve Deniz Barış'ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcular sahaya çıkacak.

19 Eki 2017 - 00:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber