Dünyanın en çok kazanan futbolcusu, yediği ekmeğe ihanet etti

Dünyanın en çok kazanan futbolcusu olan Carlos Tevez, kadro dışı kaldıktan sonra Çinlileri aşağıladı: Doğal yetenekleri yok. 50 yıl sonra bile Avrupa'yla mücadele edemezler

GEÇTİĞİMİZ sezon  Boca Juniors'tan ayrılarak  Çin'in  Shanghai Shenhua takımına transfer olan ve dünyanın en çok kazanan futbolcusu olan  Carlos Tevez tepki çekmeye devam ediyor.

Önceki günlerde kiloları yüzünden kulüp yönetiminden uyarı alan ve kısa bir dönem kadro dışı kalan Arjantinli yıldız, şimdi de yaptığı açıklamalarla olay oldu.

"ÇİNLİLER 50 YIL SONRA BİLE AVRUPA'YLA MÜCADELE EDEMEZ"

Haftalık 720 bin euro kazandığı  Çin Ligi'ni küçümseyici ifadeler kullanan Tevez şunları söyledi:

"Çinlilerin doğal yeteneği yok. Futbolu yeni öğrenen ufak çocuk gibiler. Çinli oyuncular, 50 sene sonra da asla uluslararası seviyede mücadele edemeyecek"

23 Eyl 2017 - 11:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber