'Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü'

Fenerbahçe Kulübünde "Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü" kutlandı. Ülker Stadı'ndaki Fenerium mağazasında düzenlenen etkinlikte, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkan Önder Fırat ile genel koordinatör Tamer Yelkovan, kulübün kadın üyeleri, taraftarları ve çalışanlarıyla bir araya geldi

ÜLKER Stadı'ndaki Fenerium mağazasında düzenlenen etkinlikte,  Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkan Önder Fırat ile genel  koordinatör Tamer Yelkovan, kulübün kadın üyeleri, taraftarları ve çalışanlarıyla  bir araya geldi.
 
Yıldırım ve yöneticiler, etkinlikte sohbet ettikleri kadın  taraftarlarla daha sonra saha içinde fotoğraf çektirdi.
 
Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli futbol takımının cezası nedeniyle  Süper Lig'de 20 Eylül 2011'de Manisaspor ile sahasında sadece kadın ve çocuk  taraftarlar önünde oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı günü "Dünya Fenerbahçeli  Kadınlar Günü" olarak kutluyor.

20 Eyl 2017 - 20:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber