"Doumbia Galatasaray'a gelir"

Galatasaray'da, Dider Drogba'nın geleceği belirsizliğini korurken, Fildişi Sahilli yıldızın yerine gelebilecek isimler konusunda yeni bir iddia gündeme geldi

RUS basını CSKA Moskova'da forma giyen Drogba'nın yurttaşı, Seydou Doumbia'nın Galatasaray'ın gündeminde olduğunu söyledi.

Galatasaray'a neden gelmesin

CSKA Moskova'yla çok iyi ilişkileri olan ve orada oynayan pek çok futbolcunun temsilciliğini üstlenen FIFA Menajeri Malik Arutyunov, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada "Gelişmelerden haberim yok; ama Doumbia'yı iyi tanıyorum. Galatasaray'a gelir; neden gelmesin. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Teklif verirse hem CSKA hem de Doumbia bunu kabul eder" dedi. Dombia'da gelmek ister; ama Galatasaray iyi pazarlık yapmalı, rakipleri çok zorlu Fildişili golcünün Rus Premier Ligi'nde gol kralı da olduğuna işaret eden Arutyunov, "Young Boys'tan 8 milyon euroya transfer edilmişti. Çok iyi golcü. Şimdi bana göre fiyatını ikiye katladı. Sırtından sakatlık geçirmişti. Sakatlıktan döndükten sonra çıktığı ilk 13 maçta 13 gol attı. Çok disiplinli, süratli bir oyuncu. Galatasaray alırsa büyük iş yapar. Ama Napoli, Tottneham, Borussia Dortmund onu istiyor. Chelsea'nin de ilgilendiğini biliyorum. Bana göre Galatasaray'a gelir. Galatasaray büyük takım, pazarlık masasına oturursa CSKA'yla da anlaşacağını düşünüyorum" diye konuştu.
(Radyospor)

31 Mar 2014 - 16:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber