Demirtaşspor doludizgin

Bu yıl kurulan ve Antalya 2. Amatör Küme 4. Grup'tan lige başlayan Demirtaşspor, ligde 7'de 6 yaparak 18 puanla zirveye yerleşti

LİGİN 7. haftasında Akdeniz Timsahlarını konuk eden mavi beyazlı temsilcimiz, rakibini 4-3 yenerek 18 puana yükseldi ve en büyük rakibi Serik Dikmenspor'un berabere kaldığı haftada 2 puan farkla zirveye oturdu. Maçı yönetici arkadaşları ile birlikte tribünden izleyen Demirtaşspor Başkanı Mehmet Okyanus, "Oynadığımız maç sonrası üç puanı alarak liderliğe oturduk. Başta hocalarım Nurettin Kaya ve Ulaş Ulusoy olmak üzere, futbolcularımıza ve bizleri yalnız bırakmayan tüm sporseverlere sonsuz teşekkür ederim" dedi. Ligde bu hafta İncekum Belediyespor'a konuk olacak Demirtaşspor, daha sonra Aksekispor'u konuk edecek. Son haftada ise İbradıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz, 3 maçı da kazandığı takdirde doğrudan Antalya 1. Amatör Küme'ye yükselecek.

16 Nis 2019 - 21:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber