Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir ve Fenerbahçe açıklaması

Katıldığı bir canlı yayında gündeme dair açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe ve Başakşehir'in durumlarına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

TÜRKİYE Cumhurbaşkanı RecepTayyipErdoğan, Ülke TV - Kanal 7 - TVNET ortak canlı yayınında, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve Gazeteci Turgay Güler'in sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı program sırasında Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Başakşehir'in durumlarıyla da ilgili yorumlarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözleri:

"Başakşehir eğer bu sezon şampiyon olursa, Bursaspor gibi şampiyonluk yakalarsa bu da bir devimdir. İlla milyonların izlediği takımlar değil, binlerin izlediği takımlar da şampiyon olabiliyormuş."

"Milyon dolarlar harcanarak kurulan takımlar şampiyon olamıyor. Neyse Fenerbahçe son anlarda bir şeyler yapmaya yelteniyor. Allah yaşatmasın yani."

18 Mar 2019 - 22:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber