Cisse, TS'ye gelecek mi?

TS, gözünü Senegalli yıldız futbolcuya çevirdi

TRABZONSPOR,  Newcastle United'ın Senagalli yıldızı Papiss Cisse ile ilgileniyor.
Daily Mail'in haberine göre, Yaptığı transferlerle Avrupa'da da adından sıkça söz ettiren Trabzonspor şimdi de rotayı Papiss Cisse'ye çevirdi. Yüksek faizle kredi veren bir şirketin reklamını formasına aldığı için kulüp ile arası bozuk olan Cisse'nin de bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.
KULÜPLE ARASI BOZULDU
Newcastle United'ın Müslüman oyuncularından Cisse, takımının yüksek faizle kredi veren bir bankanın reklamını formasına aldığı için idmanlara çıkmadı. Kulüp yönetimi ile yapılan görüşmeler sonrasında ikna edilen ve idmanlara çıkan Senegalli yıldız takımdan ayrılmak istiyor.
AKÇAY 'SANTRAFOR EKSİK' DEDİ   
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Dinamo Minsk maçında alınan galibiyetin ardından, santrafor mevkiinde eksiklikleri olduğuna vurgu yaptı. Bordo mavili yönetimin Akçay'ın bu çağrısı karşısında en kısa sürede forvet arayışlarına son noktayı koyması bekleniyor.

02 Ağu 2013 - 12:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber