Çim hokeyi katliamı

Zimbitlik'te bulunun çim futbol sahasını Alanya'ya kamp yapmaya gelen çim hokeyi takımı bir hafta kullanınca çimlerin büyük bölümü gitti yerine toprak bir zemin geldi.

Sopalarla sürekli çimlere vurulması sonucu yaklaşık 1 ay önce ara ekim yapılan ve yemşeyil olan üst saha adeta toprak bir zemine dönüştü. Uzmanlar çim hokeyi antrenmanları ve maçlarının sentetik çim sahalarda yapılmasının sahaların yıpranmaması bakımından daha uygun olacağını hem dünyada hemde Türkiye'de uygulamanın bu yönde olduğunu ifade ediyorlar.

#

07 Ara 2012 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber